PSV treft zwaar gehavend NEC; volgende domper Paes

10 december 2021, 13:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV moet zich zondag op bezoek NEC zien te herpakken na de Europese zeperd tegen Real Sociedad. In Nijmegen zullen de Eindhovenaren een zwaar gehavende ploeg treffen. Liefst acht spelers in de ploeg van Rogier Meijer kunnen niet in actie komen.

Dat schreef Omroep Gelderland vrijdagochtend in aanloop naar dat duel. Edgar Barreto, Jonathan Okita, Pedro Ruiz en Joep van der Sluijs ontbreken allemaal door blessures, zoals al langer het geval is met Rens van Eijden en Mathias de Wolf. Daar komt bij dat verdediger Iván Márquez geschorst is en ook spits Ali Akman vrijdag ontbrak op de training. De reden voor de afwezigheid van laatstgenoemde werd niet vermeld. 

Paes

Ook over FC Utrecht was vrijdag slecht nieuws te melden. Keeper Maarten Paes ging afgelopen week al een paar keer opzichtig in de fout bij de 4-1 nederlaag tegen PSV en krijgt komend weekend niet de kans om zich te herpakken. De doelman is namelijk geblesseerd geraakt en moet de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (zaterdagavond 18:45 uur) daarom aan zich voorbij laten gaan.

De 26-jarige Duitser Eric Oelschlägel zal zijn plek onder de lat overnemen, zo voorspeelde De Telegraaf. De krant herinnerde aan vorig jaar, toen Oelschlägel de rol van de toen ook afwezige Paes zo goed vervulde, dat hij ook na diens terugkeer mocht blijven staan. Sinds de voorbereiding van dit seizoen stond Paes echter weer onder de lat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen