Hendriks maakt naam van nieuwe analist Veronica bekend

10 december 2021, 12:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kees Jansma gaat in het nieuwe jaar namens Veronica de analyses van de Europa League en Conference League voor zijn rekening nemen. De 74-jarige voetbaljournalist zal dat samen met Wim Kieft gaan doen. Dat verklapte Hélène Hendriks vrijdagochtend. 

"Ik zou het eigenlijk vanavond pas bekendmaken, maar ik kan het nu wel doen", begon Hendriks in de radioshow van Veronica Inside. "Het wordt ome Kees", doelde ze op Jansma. Hij is door de zender aangetrokken, omdat Johan Derksen en René van der Gijp zich op hun nieuwe, dagelijkse programma gaan richten.

Lees ook: Stamgasten en tijdstip van nieuwe Veronica Inside-show bekend

"Ik ben er superblij mee", vervolgde Hendriks, die zelf zal blijven presenteren tijdens de Europese avonden. "Het is natuurlijk een kanon in de voetballerij. Hij is heel goed met Wim en hij weet heel veel. Maar het belangrijkste van alles: hij vindt het ontzettend leuk en hij is enthousiast."

Voorlopig zullen daarbij ook veel Nederlandse ploegen te zien zijn. PSV - en mogelijk ook Vitesse - speelt in februari de tussenronde van de Conference League, waarna in maart ook Feyenoord en AZ nog zullen instromen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen