Bijlow baalt van 'smetje' bij rentree: "Gewoon niet lekker"

10 december 2021, 10:16   Bijgewerkt: 10 december 2021, 10:23

Naast vele reserve- en jeugdspelers kreeg ook Justin Bijlow donderdagavond de kans om weer in zijn ritme te komen. De doelman van Feyenoord keerde terug onder de lat nadat hij eerder corona opliep en enkele wedstrijden moest toekijken.

Afgelopen week stond Bijlow alweer op het trainingsveld, maar de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard (5-0) haalde hij nog niet. "Ik had nog maar één training gehad, dus dat vond ik nog net te vroeg", legde hij uit aan ESPN. De keeper ondervond bij terugkeer nog een lichte achterstand op de trainingen na zijn besmetting. "Ik moet eerlijk zeggen, de eerste paar trainingen waren wel zwaar. Gelukkig kwam ik snel weer terug."

Zijn rentree verliep overigens niet helemaal vlekkeloos. Na een prima optreden ging Bijlow in de slotfase nog in de fout, waardoor Maccabi Haifa nog op 2-1 kwam. "Dat is een smetje inderdaad. Ik dacht te makkelijk bij dat moment, dat mag niet gebeuren. Gelukkig had het nu geen gevolgen, maar dit kan ook gebeuren als het 1-0 of 0-0 staat. Het is gewoon niet lekker als je een prima wedstrijd speelt en dan zo'n foutje maakt."

In de wedstrijd tegen Maccabi stond er vrijwel niets meer op het spel en het voelde dan ook aan als een oefenpotje. Bijlow hekelde het feit dat De Kuip leeg blijf, maar vond het mooi om met andere namen op het veld te kunnen staan. "Het zegt dat we dit jaar goed op weg zijn. Ook complimenten naar de andere jongens die vandaag rust kregen, die het mogelijk hebben gemaakt dat de jongens die wat minder spelen ook de kans hebben gekregen. Het is positief dat zij de kans kregen en het vandaag ook goed gedaan hebben."

Lees ook: Feyenoord pakt hoogste aantal Europese zeges in één seizoen

Lees ook: Valk over debuut voor Feyenoord en Berghuis-screenshot

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen