Volgende domper FC Barcelona: hamstringblessure Memphis

9 december 2021, 20:25

Memphis Depay (27) heeft een blessure opgelopen bij FC Barcelona. De Nederlandse aanvaller speelde woensdagavond weliswaar negentig minuten mee tegen Bayern München, maar heeft een hamstringblessure opgelopen. De verwachting is dat de voorhoedespeler komend weekend tegen Osasuna niet van de partij bij de Catalaanse grootmacht.

Dat heeft FC Barcelona donderdagavond bekend gemaakt. Hoelang Memphis exact uit de roulatie zal liggen, is onbekend. Daar doet de club individueel geen mededelingen over, maar zeker is dat hij komend weekend niet inzetbaar is. De Spaanse media verwachten zelfs dat de Nederlander enkele weken niet van de partij kan zijn bij de ploeg van Xavi. 

Dat is een enorme domper voor de coach, zeker omdat het programma overvol wordt. Te meer omdat de club komende dinsdag als eerbetoon aan Diego Maradona een oefenwedstrijd tegen Boca Júniors speelt, in Saoedi-Arabië. Op 21 december staat de topper tegen Sevilla op de rol en begin januari staat de Supercopa de España ook nog op het programma. Mogelijk dat Memphis dan wel weer inzetbaar zal zijn voor de Catalaanse grootmacht. 

Lees ook: Ex-spits Bayern fileert 'popiejopie' Memphis: "Sterker op Instagram"

Van Jordi Alba, die halverwege de eerste helft met een hamstringblessure naar de kant ging tegen Der Rekordmeister, wordt dit kalenderjaar niets meer verwacht. De linksachter kampt met pijn aan zijn rechter hamstring. De operatie van Sergi Roberto is wel geslaagd, maar ook hij ligt nog wel even uit de roulatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen