Van de Beek steekt hand in eigen boezem na dure fout

9 december 2021, 18:04

Donny van de Beek is schuldbewust na zijn negatieve hoofdrol in de Champions League-wedstrijd tussen Manchester United en Young Boys (1-1). Een fout van de 24-jarige middenvelder kostte de Engelse club de overwinning.

Van de Beek ging vlak voor rust de fout in. Voor het eigen strafschopgebied leverde hij op knullige wijze de bal in, waarna Fabian Rieder de gelijkmaker tegen de touwen schoot. "Ik had de bal misschien weg moeten schieten. Daar neem ik mijn verantwoordelijkheid voor", aldus Van de Beek in gesprek met MUTV.

De voormalig speler van Ajax kreeg in de afsluitende wedstrijd in de groepsfase van de Champions League zijn eerste basisplaats van Ralf Rangnick, de nieuwe trainer van Manchester United. Engelse media zijn verdeeld over het optreden van Van de Beek. 'Ole Gunnar Solskjaer had misschien wel gelijk om Van de Beek niet op te stellen', schrijft The Sun. 'Hij leek in de eerste helft overal te zijn', aldus 90min.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de plannen van Rangnick met Van de Beek zijn. Toen Solskjaer nog aan het roer stond, leek de middenvelder rijp voor een winters vertrek. Van de Beek kwam dit seizoen nog maar elf keer in actie voor United, waarvan vier keer als basisspeler. In alle belangrijke wedstrijden was er nauwelijks tot geen speeltijd voor hem weggelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen