Lenglet geeft uitleg over opvallend onderonsje met Lewandowski

Lenglet geeft uitleg over opvallend onderonsje met Lewandowski

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 december 2021 – Clément Lenglet heeft op Instagram gereageerd op de kritiek die hij heeft gekregen omdat hij woensdagavond na afloop van de wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona met een grote lach op zijn gezicht een gesprek voerde met Robert Lewandowski. Supporters van de Catalaanse club waren ontstemd dat 26-jarige verdediger na de historische uitschakeling in de Champions League goedgehumeurd was.

Lenglet schrijft bedroefd te zijn door het resultaat in München. Barça moest winnen om door te stoten naar de knock-outfase van de Champions League, maar ging met 3-0 onderuit. 'Deze club verdient het beste en wij zijn er niet in geslaagd om dat waar te maken. Ten tweede wil ik uitleg geven over het beeld waarop te zien is dat ik met Lewandowski lach over iets dat net is gebeurd. Het was een reactie die op geen enkele manier mijn gevoel over het resultaat weerspiegelt', aldus Lenglet.

'Iedereen die mij kent, kent mijn toewijding en mijn liefde voor het vak, Barcelona en in het bijzonder de supporters. Ik zou nooit zo reageren op iets dat zoveel pijn doet. We zijn vandaag heel verdrietig, maar hebben nu een missie: Barça terugbrengen waar het hoort', besluit de Franse centrale verdediger zijn Instagram-post.

Barcelona moet door de uitschakeling in de Champions League verder in de Europa League. Komende maandag verdwijnt de club in de koker bij de loting voor de eerste ronde van de knock-outfase van het toernooi. Mocht PSV vanavond tegen Real Sociedad gelijkspelen of winnen, dan kan Barcelona aan de Eindhovense club gekoppeld worden.

Reacties

gerelateerd