Nainggolan kan Lang 'niet uitstaan': "Voetjes op de grond houden"

9 december 2021, 09:40

Radja Nainggolan heeft geen hoge pet op van de persoon Noa Lang. De middenvelder van Royal Antwerp is wél onder de indruk van de voetballende kwaliteiten van de middenvelder van Club Brugge.

Nainggolan, zelf vaak genoeg in het nieuws met opmerkelijke acties in zijn privéleven, zegt tegenover Het Nieuwsblad dat hij Lang 'niet kan uitstaan'. "Puur qua kwaliteit vind ik hem een van de betere spelers", begint de oud-speler van Internazionale. "Ik zeg het: hij heeft die flits, kan een actie maken. Maar hoe goed hij ook mag zijn, ik kan hem niet uitstaan. Altijd maar gesticuleren met z'n handen en protesteren."

Volgens de inmiddels 33-jarige Nainggolan, die dertig interlands afwerkte voor de nationale ploeg van België moet de oud-Ajacied zich niet als een superster gaan voelen en gedragen. "Iedereen de mond snoeren nadat hij vijf wedstrijden onzichtbaar was. Dat zijn dingen waar ik niet mee kan leven. Mocht hij de voetjes op de grond houden, zou hij nog twee keer zo goed zijn."

Lees ook: Kritiek op Noa Lang: "Vijf keer in zes minuten"

Lang was dit seizoen goed voor vier treffers en acht assists in zestien optredens in de Jupiler Pro League. Nainggolan staat met Royal Antwerp na zeventien speelronden op een zelfde aantal punten als het Club Brugge van Lang, dat afgelopen seizoen kampioen werd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen