Negatieve hoofdrol Van de Beek bij gelijkspel United

Negatieve hoofdrol Van de Beek bij gelijkspel United

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 december 2021 – Manchester United heeft de groepsfase van de Champions League afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen Young Boys. Donny van de Beek viel in negatieve zin op.

Van de Beek kreeg in de afsluitende groepswedstrijd zijn eerste basisplaats van Ralf Rangnick, de nieuwe trainer van Manchester United. De voormalig speler van Ajax zorgde niet voor het enige Nederlandse tintje bij The Red Devils. Björn Hardley, een achttienjarige verdediger die een deel van zijn opleiding genoot bij NAC Breda, zat voor het eerst op de bank bij United.

Mason Greenwood zorgde in een uitverkocht Old Trafford voor het openingsdoelpunt. Met een halve omhaal tekende de Engelse aanvaller na acht minuten op prachtige wijze voor de 1-0. Een halfuur later volgde de gelijkmaker van Young Boys. Van de Beek leverde op knullige wijze bal in, waarna Fabian Rieder de bal in de verre kruising krulde.

Meer doelpunten vielen niet in Manchester. Van de Beek maakte ondanks zijn fout de wedstrijd vol. Hardley kreeg geen speeltijd en moet dus nog even wachten op zijn debuut.

gerelateerd