UEFA stelt wedstrijd Vitesse-concurrent Tottenham Hotspur uit

8 december 2021, 22:16   Bijgewerkt: 8 december 2021, 22:27

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais in de groepsfase van de Conference League zal donderdagavond niet worden gespeeld. De UEFA heeft het duel uitgesteld omdat de Engelse club is getroffen door een corona-uitbraak. Het is onduidelijk wat hiervan de gevolgen voor Vitesse zijn.

Het wordt een hels karwei om een nieuwe speeldatum voor de uitgestelde wedstrijd te vinden. De ontmoeting zal voor het einde van het jaar gespeeld moeten worden, maar het programma van Spurs is al overvol. Op 12 december (tegen Brighton & Hove Albion), 16 december (tegen Leicester City), 19 december (tegen Liverpool), 22 december (tegen West Ham United), 26 december (tegen Crystal Palace) en 28 december (tegen Southampton) moet de club al in actie komen.

Het is niet ondenkbaar dat de wedstrijd tussen Vitesse en NS Mura ook moet worden uitgesteld. De Arnhemse club is namelijk met Tottenham Hotspur verwikkeld in de strijd om de tweede plaats in de Conference League-groep. Winnen beide clubs, dan zal het doelsaldo de doorslag geven. Op dit moment is dat in het voordeel van de Engelse club (+3 om +1).

Antonio Conte maakte vandaag bekend dat liefst acht spelers en vijf stafleden van Tottenham Hotspur een positieve test hebben afgelegd. Dat aantal zou inmiddels zelfs zijn opgelopen. "We krijgen iedere dag met meer positieve gevallen te maken. We proberen ons voor te bereiden op het duel met Rennes, maar dat is heel lastig. We zijn een beetje bang, want we weten niet wat er morgen gaat gebeuren. Wie is er morgen aan de beurt?", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen