Britse krant pakt uit: 'Drie topclubs richten pijlen vol op Ten Hag'

Britse krant pakt uit: 'Drie topclubs richten pijlen vol op Ten Hag'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 december 2021 – Erik ten Hag komt steeds vaker bovenaan de verlanglijst van een topclub te staan. De coach van Ajax dankt die interesse aan zijn uitmuntende prestaties met de Amsterdammers in Europa. Na de 4-2 zege op Sporting Portugal, waardoor Ajax de groepsfase van de Champions League foutloos afsloot, zijn twee clubs extra overtuigd geraakt.

De Engelse krant The Telegraph meldt dat Ajax op de radar staat bij Manchester United en Manchester City. Eerstgenoemde club stelde onlangs Ralf Rangnick aan als vervanger van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer, maar deed dat bewust op interim-basis. De Engelse grootmacht heeft namelijk de hoop dat Ten Hag komende mei te verleiden is tot een transfer."

Ook Manchester City heeft Ten Hag in het vizier. Pep Guardiola heeft al aangegeven na 2023 te vertrekken bij de regerend Engels landskampioen en Ten Hag wordt in het blauwe deel van Manchester gezien als zijn perfecte opvolger. Paris Saint-Germain volgt de ontwikkelingen eveneens nauwgezet. De Franse grootmacht gaat vol voor Ten Hag als Mauricio Pochettino deze zomer besluit te vertrekken. Manchester United is concreet voor zijn diensten.

Eerder werd Ten Hag al eens in verband gebracht met Bayern München, maar die club lijkt met Julian Nagelsmann voorlopig goed te zitten. Ook bij Newcastle United viel vorige maand zijn naam. Ten Hag zag het miljardenproject aan de Engelse kust echter niet zitten.

gerelateerd