Gravenberch kritisch op eigen optredens: "Mixed feelings"

Gravenberch kritisch op eigen optredens: "Mixed feelings"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 december 2021 – Met Ryan Gravenberch als sterkhouder heeft Ajax zich foutloos geplaatst voor de volgende ronde van de CHampions League. De negtneinjarige middenvelder miste geen minuut in de Amsterdamse hoofdmacht, maar weet zelf dat het een stuk beter moet.

"Het voelt super, we hebben geschiedenis geschreven", doelt hij op de zes overwinningen in de groepsfase. "We speelden vandaag wel een goede wedstrijd. Aan het begin hadden we het lastig, maar al snel ging het beter. Uiteindelijk hebben we het uitgespeeld en is 4-2 denk ik wel een mooie uitslag. Ik ben trots op het team", zegt hij voor de camera van Ajax TV.

Gravenberch maakte alle minuten in de Champions League mee. "Dat is natuurlijk wel lekker. Ik heb een beetje mixed feelings. Vandaag ging het goed, maar de laatste duels ging het wat minder. Nu gaat het weer goed, dus ik ben tevreden", glimlachte hij.

Maandagavond volgt de loting van het miljardenbal. "Het is wel spannend, je weet niet welke tegenstander je gaat krijgen. Ik ben heel benieuwd. We staan er goed voor als team."

Lees ook: Dit zijn de potentiële Ajax-tegenstanders in de Champions League

gerelateerd