PSV heeft belangrijke krachten terug voor kraker

8 december 2021, 10:53

PSV kan in de beslissende groepswedstrijd tegen Real Sociedad een beroep doen op twee dragende krachten. Philipp Max en Mario Götze maken na hun afwezigheid namelijk weer deel uit van de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. PSV reist met een 21-koppige selectie af naar Spanje.

Dat laat de club weten op de eigen kanalen. Max keert terug van een coronabesmetting, maar het is niet duidelijk of de Duitser ook direct weer inzetbaar is als basiskracht. De laatste wedstrijden werd hij in de achterhoede vervangen door middenvelder Mauro Junior. De Braziliaan lijkt naar de bank te verhuizen als Max topfit is.

Ook Götze keert terug. Afgelopen weekend moest hij de Eredivisie-topper tegen FC Utrecht (4-1 overwinning) nog aan zich voorbij laten gaan, maar hij is voldoende hersteld voor de wedstrijd tegen Real Sociedad. Dat geldt niet voor Davy Pröpper. De middenvelder, die een bijrol vervult in Eindhoven, ontbreekt wegens een blessure.

PSV heeft aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. De ploeg van Roger Schmidt heeft acht punten verzameld. Dat zijn er twee meer dan Real Sociedad.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen