Vitesse in afwachting na corona-uitbraak bij Tottenham Hotspur

9 december 2021, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 9 december.

Wedstrijden

Real Sociedad - PSV (18.45 uur)

Dé kraker op de donderdagavond. PSV heeft aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, maar treft het sterke Real Sociedad in San Sebastian. Coach Roger Schmidt kreeg van de clubartsen het goede nieuws dat Mario Götze en Phillip Max weer inzetbaar zijn. Geven de Duitsers PSV het zetje in de juiste richting?

AZ - Randers (18.45 uur)

Heel stiekem zal de aandacht van AZ al bij komende zondag liggen, als de Alkmaarders hun status als topclubangstgegner hopen te bewijzen. AZ is al geplaatst voor de volgende ronde van de Conference League, waardoor het zeer voor de hand ligt dat coach Pascal Jansen wijzigingen doorvoert in zijn basiself. Zondagmiddag wacht namelijk de ontmoeting met Ajax.

Feyenoord - Maccabi Haifa (21.00 uur)

Net als AZ is ook Feyenoord al verzekerd van een Europees ticket na de jaarwisseling. De Rotterdammers zijn al niet meer te achterhalen als nummer één van de poule en treden daarom met een flink gewijzigde basiself aan tegen Maccabi Haifa. Ten opzichte van afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard krijgen liefst zes anderen de kans om zich in de kijker te spelen.

Vitesse - NS Mura (21.00 uur)

Komt Vitesse vanavond wel in actie? Dat is nog maar de vraag. De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais is namelijk afgelast. Althans, dat stelt de Engelse club. En dat terwijl Vitesse en Spurs elkaars concurrenten zijn in de strijd om overwintering in de Conference League. Worden de wedstrijden niet gelijktijdig gespeeld, dan zou dat vanuit Arnhems perspectief behoorlijk oneerlijk zijn.

Voetbal op tv

18.45 uur: AZ - Randers, ESPN, live verslag van het duel in de Conference League

18.45 uur: Napoli - Leicester City, ESPN 3, live verslag van het duel in de Europa League

18.45 uur: Olympique Lyon - Rangers, ESPN 4, live verslag van het duel in de Europa League

18.45 uur: Real Sociedad - PSV, Veronica, live verslag van het duel in de Europa League

20.00 uur: Arsenal (v) - FC Barcelona (v), YouTube, live verslag van het duel in de Champions League Vrouwen

21.00 uur: Feyenoord - Maccabi Haifa, RTL 7, live verslag van het duel in de Conference League

21.00 uur: Lazio - Galatasaray, ESPN 4, live verslag van het duel in d eEuropa League

21.00 uur: Tottenham Hotspur Stade Rennes, ESPN 3, live verslag van het duel in de Conference League

21.00 uur: Vitesse - NS Mura, ESPN, live verslag van het duel in de Conference League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen