Bevestiging Ajax: Overmars legt langer verblijf uit

8 december 2021, 08:43

Ajax heeft nu ook officieel de verlenging van technisch directeur Marc Overmars kenbaar gemaakt. Dinsdagavond plaatste de social media-afdeling van de Amsterdammers al per ongeluk een video waarin te zien was dat de beleidsbepaler zijn handtekening onder een verlengd contract had gezet, maar dat heeft Ajax woensdagochtend wereldkundig gemaakt.

'Sommige filmpjes zijn het waard om twee keer te bekijken', reageert Ajax via de sociale kanalen met een knipoog over het te vroeg uitgelekte filmpje. Met de verlenging van Overmars, die zijn handtekening zoals verwacht onder een verbintenis tot 2026 heeft gezet, voorkomt Ajax een vertrek van de architect van het succes. Diverse internationale topclubs toonden de laatste weken interesse, maar Overmars blijft in Amsterdam.

Lees ook: BREAKING: 'Overmars bevestigt verlenging bij Ajax na foutje'

Overmars werkt sinds 2012 als technisch directeur bij Ajax. "Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin en haal veel voldoening uit mijn werk", laat hij weten in een persbericht. "De samenwerking met mijn collega-directieleden is erg goed, net als met de mensen op de Toekomst met wie ik samenwerk op het gebied van scouting, jeugd, transfers en dergelijke. Ik heb het gevoel dat ik voorlopig nog niet klaar ben bij Ajax, dus ik ga hier graag nog door."

Ook president-commissaris Leen Meijaard is trots. "De RvC is erg blij met Marc Overmars als directeur voetbalzaken. De prestaties van de onder zijn verantwoordelijkheid samengestelde A-selectie springen natuurlijk het meest in het oog. Het team speelt onder leiding van de door Marc aangestelde Erik ten Hag attractief en is succesvol, zowel nationaal als internationaal. Maar wij zien ook de goede ontwikkeling bij andere voetbaltechnische zaken. Met Marc in het directieteam denken wij dat de stijgende lijn die onze ambitieuze club enkele jaren geleden heeft ingezet, verder doorgetrokken kan worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen