Schuurs: "Als Neres had gemist, hoor je niemand over mijn actie"

Schuurs: "Als Neres had gemist, hoor je niemand over mijn actie"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 december 2021 – Perr Schuurs is tevreden met zijn eigen optreden na de 4-2 overwinning op Sporting Portugal. De verdediger kreeg de voorkeur boven Jurriën Timber, die op scherp stond. Zijn vervanger leek ook bijna geschorst te zijn na een tweede gele kaart, maar de scheidsrechter hield de kaart op zak. Het zorgde voor opluchting bij de Limburger.

"Het is goed dat ik gewisseld wordt uit voorzorg. We wilden het risico niet lopen dat ik geschorst werd. Ik vond het wel terecht dat hij de tweede kaart niet gaf, want ik hield me echt in", doelt de verdediger op het moment waarbij de verdediger wel even schrok toen de scheids op zijn fluitje blies. Hij gaf echter geen tweede gele kaart, waardoor er niets aan de hand was voor de mandekker.

De overwinning zorgde voor positieve gevoelens bij Schuurs. "Zes uit zes, dat is wat we wilden. Dat het gelukt is, daar ben ik heel blij mee", vertelt hij voor de camera van RTL7. Wat hem ook positief stemde was zijn eigen optreden. "Ik denk dat het goed was. Ik ben blij met mijn assist bij de 3-1, maar natuurlijk moet je ook altijd kritisch zijn bij tegendoelpunten en andere duels. Daar moet ik eerst beelden voor kijken, maar ik denk dat ik wel tevreden terug mag kijken."

De assist was zonder twijfel het hoogtepunt in deze wedstrijd voor Schuurs, die dit seizoen vaker dan hem lief is op de bank moet toekijken. Nu was hij meteen doorslaggevend met de beslissende pass op Neres. "Die tegenstander van mij wordt aangespeeld over de grond, waarna ik ertussen kom. Ik pak de bal op, dribbel een beetje en zag David vrij staan. Ik was blij dat 'ie scoorde. Dan wordt de actie toch een beetje gezien. Als hij had gemist, hoor je niemand over mijn actie. Dit is wel lekker voor mezelf."

gerelateerd