Antony over eventueel vertrek bij Ajax: "Hangt niet van mij af"

7 december 2021, 18:19

Antony lijkt een speler te zijn aan wie Ajax in de toekomst veel kan verdienen. Hoewel over een eventuele transfer veel gespeculeerd wordt, wil de Braziliaan zelf zich daar niet mee bezig houden. De vraag of hij eventueel tijdens of na dit seizoen vertrekt, kan hij nog niet beantwoorden.

"Een vertrek in de winterstop is onbespreekbaar", was Ten Hag maandag uiterst stellig. In gesprek met de [a,https://nos.nl/artikel/2408501-joga-bonito-met-antony-de-braziliaanse-steraanvaller-straalt-bij-ajax,_blank,NOS] kon Antony minder duidelijkheid geven, al is hij zelf bepaald niet bezig met een transfer. "Het enige waar ik me op focus is dat ik alles wil geven voor de club. Ik geniet nog iedere dag bij Ajax. Het is een club waar ik veel liefde en veel respect ontvang."

Antony vervolgde: "Of ik wegga of niet, hangt niet van mij af. Ik ben momenteel niet met mijn hoofd bij een mogelijke transfer, maar bij de club. Ik wil het beste maken van elk moment dat ik hier ben. Hoe mijn toekomst er over een halfjaar uitziet, hangt af van de clubs die zich melden, Ajax en mijn zaakwaarnemer."

Neres

Tijdens zijn perspraatje ging Antony ook in op de situatie van zijn maatje én concurrent David Neres, die hij momenteel op de bank houdt. "Iedereen binnen Ajax kent zijn kwaliteiten. Binnen de selectie is hij een belangrijke speler. We weten dat hij een wedstrijd kan beslissen zodra hij binnen de lijnen komt. Hij is gelukkig bij Ajax en groet nog steeds."

Om 21.00 uur vanavond trapt Ajax af voor het laatste groepsfaseduel in de Champions League, thuis tegen Sporting Portugal. De verwachting is dat zowel Antony als Neres aan de aftrap zal verschijnen. 

Lees ook: Vermoedelijke opstelling Ajax: vier wijzigingen aan de aftrap

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen