'Kökcü verkiest Feyenoord boven lucratief aanbod uit Bundesliga'

7 december 2021, 16:07

Orkun Kökcü is vooralsnog niet van plan om Feyenoord te verlaten. De Turkse middenvelder zou onlangs een lucratief aanbod uit de Bundesliga hebben afgeslagen om in Rotterdam te blijven spelen. Feyenoord zelf zou inzetten op een hoge transfersom.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt was het het rijke Hertha BSC dat Kökcü recentelijk een 'riant voorstel' zou hebben gedaan. 'Hiervoor heeft hij vriendelijk bedankt: zijn hart ligt bij Feyenoord', vervolgde het Twitter-account. De Rotterdamse club zou twintig miljoen euro voor de middenvelder verlangen.

De pas twintigjarige Kökcü maakt onder trainer Arne Slot waarschijnlijk zijn beste seizoen tot nu toe door. Hij knokte zich in de basis bij de Turkse nationale ploeg en werd al vaker aan clubs uit grote Europese competities gelinkt, onder wie Sevilla, Leeds United en AS Roma. Feyenoord bevindt zich daarbij ook in de positie om de hoofdprijs te vragen: Kökcü ligt in De Kuip nog vast tot medio 2025.

Teixeira

Bankzitter João Teixeira staat nog altijd onder contract bij Feyenoord, waar hij eigenlijk afgelopen zomer al mocht vertrekken. Ook over hem wist Feyenoord Transfermarkt van een mogelijke transfer. De Portugese middenvelder zou namelijk zijn aangeboden bij het Amerikaanse Orlando City. 'Een deal kwam (nog) niet tot stand', hintte hij op een eventueel toekomstig vervolg. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen