'FC Barcelona reserveert 45 miljoen én hoopt op BMG-speler'

'FC Barcelona reserveert 45 miljoen én hoopt op BMG-speler'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 december 2021 – FC Barcelona zet vol in op de komst van Ferran Torres (21). De multi-inzetbare aanvaller van Manchester City wordt gezien als een zeer serieuze optie voor de Catalaanse grootmacht in de komende winterstop. Ondanks de grote financiële problemen is er zelfs 45 miljoen euro vrijgemaakt voor een deal.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Dat betekent echter niet dat er ook zeker een akkoord komt tussen beide partijen, want The Citizens zouden minimaal zestig miljoen euro willen hebben voor de international van Spanje. Mede door een blessure kwam hij slechts tot zeven wedstrijden namens de Engelse grootmacht dit seizoen, maar sowieso is de concurrentie hevig voorin in de selectie van Pep Guardiola.

De rechtspoot, die niet alleen op rechts, maar ook als spits en op links voorin kan spelen, moet trainer Xavi meer opties geven. Hoewel het eerst om een verhuurperiode zou gaan, wil FC Barcelona kijken of het toch tot een koopovereenkomst kan komen. Dan krijgt de club namelijk ook de transferrechten en omdat Torres zelf graag terug wil naar Spanje, zijn de kansen op een permanente transfer best groot. De aanvaller heeft er zelf wel salaris voor over om de stap te maken.

Lees ook: 'Slecht nieuws voor Malen en Barça: Adeyemi wil naar Dortmund'

Zakaria ook op het lijstje
Verder zou FC Barcelona ook Borussia Mönchengladbach's Denis Zakaria op het lijstje hebben. De verdedigende middenvelder heeft een aflopend contract bij de Bundesliga-club en dat maakt hem zeer interessant voor de komende zomer. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de concurrentie echter wel hevig: ook Bayern München, Liverpool en Juventus hebben interesse in de Zwitserse voetballer. 

gerelateerd