Nijhuis krijgt ondanks 'geblunder' topper van Ajax

7 december 2021, 12:18

Bas Nijhuis kwam afgelopen midweek niet geweldig uit een moment in de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo. De leidsman keurde een treffer van de Rotterdammers na ingrijpen van de VAR uiteindelijk af, vanwege een vermeende overtreding van Alireza Jahanbakhsh. Desondanks is hij voor het komende weekend aangesteld voor de topper tussen Ajax en AZ.

Hoewel scheidsrechterscoördinator Reinold Wiedemeijer zeer kritisch was op het optreden van Nijhuis, die na de wedstrijd afgelopen woensdag ook collega Marc Nagtegaal enigszins afviel, heeft het duidelijk geen gevolgen gehad voor zijn aanstelling. Met het duel dat in de Johan Cruijff Arena gespeeld wordt, heeft hij namelijk het mooiste affiche van het weekend.

Danny Makkelie fluit de lastige uitwedstrijd van Feyenoord in Groningen, terwijl Serdar Gözübüyük – die midweeks de leiding heeft over Zenit Sint-Peterburg tegen Chelsea in de Champions League – de leidsman is van PSV. De Eindhovenaren gaan zondagavond als afsluiting van de speelronde op bezoek bij NEC.

Lees ookWiedemeijer kritisch op Nijhuis: "Mij verbaast dat ook"

Ook voor Edwin van de Graaf is er een mooi affiche gekomen, ondanks dat hij de treffer van Ajax-spits Sébastien Haller onterecht afkeurde tegen Willem II. De 38-jarige scheidsrechter heeft de degradatiekraker tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard onder zijn hoede in Overijssel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen