Kicker: Schmidt gaat PSV niet tussentijds verlaten

6 december 2021, 15:09

Roger Schmidt wordt niet de opvolger van Jesse Marsch bij RB Leipzig, zo bericht Kicker maandagmiddag. De 54-jarige trainer die bovenaan het lijstje van de Duitse club stond, wil PSV niet tussentijds verlaten. Schmidt heeft in Eindhoven een contract dat tot het einde van het seizoen doorloopt.

Schmidt werd de afgelopen dagen gebombardeerd tot 'Wunsch Kandidat' van Leipzig. Als voormalig trainer van onder meer Bayer Leverkusen kent hij het reilen en zeilen van het Duitse voetbal. Bovendien maakte hij al eens deel uit van het Red Bull-concern. Tussen 2012 en 2014 was Schmidt de trainer van het Oostenrijkse RB Salzburg

Erik ten Hag werd eveneens gelinkt aan de vrijgekomen baan in de Bundesliga. De trainer van Ajax lijkt echter geen oren te hebben naar een overstap naar de huidige nummer elf van de Bundesliga.

Leipzig moet dus verder zoeken. Volgens bovengenoemd Duits medium zijn Domenico Tedesco en Erdin Terzic porentiële kandidaten om de ontslagen Marsch op te volgen. Tedesco zit op dit moment zonder club en Terzic is als technisch directeur werkzaam bij concurrent Borussia Dortmund. Voorlopig neemt assistent-trainer Achim Beierlorzer de honneurs waar bij Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen