Ajax krijgt tegen Sporting te maken met Italiaanse scheidsrechter

6 december 2021, 11:26

Ajax krijgt in de laatste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League tegen Sporting Portugal te maken met Davide Massa. De UEFA heeft de veertigjarige Italiaanse scheidsrechter aangesteld voor de wedstrijd die dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA wordt gespeeld.

Massa floot niet eerder een wedstrijd van Ajax. PSV (twee keer) en AZ (eenmaal) hebben in het verleden wel te maken gehad met de Italiaan. Ook floot Massa de afgelopen jaren drie keer een wedstrijd van het Nederlands elftal. De laatste keer dateert van 11 november 2020, toen er in een vriendschappelijke interland met 1-1 werd gelijkgespeeld tegen Spanje.

Er staat dinsdag in Amsterdam weinig meer op het spel. Ajax is al zeker van de groepswinst en ook Sporting Portugal kan de knock-outfase van de Champions League niet meer mislopen. De vorige ontmoeting in september eindigde in een overtuigende 1-5 zege voor de Amsterdammers.

Makkelie en Gözübüyük

Danny Makkelie en Serdar Gözübüyük komen deze week ook in actie in de Champions League. Makkelie fluit dinsdag de kraker tussen AC Milan en Liverpool. De Italianen hopen zich voor eigen publiek te plaatsen voor de knock-outfase. Liverpool is al zeker van de groepswinst. Gözübüyük heeft woensdag de leiding over Zenit St. Petersburg tegen Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen