Westerhof looft Veerman: "Dat zie ik zelfs Frenkie niet doen"

6 december 2021, 10:31

Joey Veerman is met afstand de beste speler van SC Heerenveen, zo vindt voormalig clubcommissaris Hans Westerhof. De spelmaker van de Friezen had afgelopen zomer een transfer willen maken, maar de juiste club bleef uit. Daardoor mogen supporters van Heerenveen ook dit seizoen nog genieten van de klasse van de middenvelder.

Sinds 2019 waren alleen Dusan Tadic, Steven Berghuis, Donyell Malen en Bryan Linssen bij meer goals betrokken dan de middenvelder van SC Heerenveen, ziet het Algemeen Dagblad. "Dat zegt wel wat. Hij heeft exceptionele kwaliteiten. Hoe hij een bal over 50 meter geeft, dat is gewoon aaien en dat zie ik zelfs Frenkie de Jong niet op die manier doen", constateert Westerhof.

Veerman schoot zijn ploeg zaterdagavond in de slotfase naar een 0-1 overwinning op Heracles. "Zaterdag was hij de uitblinker, maar ik vind dat hij niet het onderste uit de kan haalt. De topclubs die zaterdag gekeken hebben zien ook dat hij geen gedreven indruk maakt en moppert op medespelers. Hij zal meer dynamiek aan de dag moeten leggen."

Westerhof denkt dat Veerman in de toekomst voor flink wat geld in de lade gaat zorgen. Toch maakt de voormalig coach zich zorgen over de financiële situatie van de Friese formatie. "Ik zie buiten Joey niemand die een hoog bedrag moet opleveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen