Mourinho kan terug naar PL; Engelse subtop wil Hazard

6 december 2021, 09:43   Bijgewerkt: 6 december 2021, 09:48

José Mourinho kan enkele maanden na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur terugkeren in de Premier League. Everton lijkt de komende dagen van plan om Rafa Benitez te slachtofferen na de teleurstellende seizoenstart en ziet José Mourinho als de perfecte opvolger, zo meldt The Mirror.

Daarvoor dient Everton wel eerst zijn contract bij AS Roma af te kopen. De Portugese topcoach staat met de Romeinen op de teleurstellende zevende plaats en verloor dit weekend met 0-3 van Inter. Mogelijk komt het dus al tot en scheiding tussen Mourinho en Roma. Everton zou na Tottenham Hotspur, Manchester United en Chelsea de derde Engelse club op zijn CV worden.

Hazard

Volgens Express kan ook Eden Hazard terugkeren naar Engeland. De Belgische aanvaller kwakkelt sinds zijn miljoenentransfer naar Real Madrid met blessureleed en lijkt deze winter te mogen vertrekken. Onder meer Everton en West Ham United, al jaren subtoppers in de Premier League, zouden zich graag willen versterken met de dribbelkoning.

Real Madrid zou zelfs bereid zijn om flink verlies te lijden op de miskoop. Hazard werd voor 130 miljoen euro overgenomen van Chelsea, maar heeft nooit laten zien waarom hij dat bedrag waard was. Real Madrid is volgens de Engelse krant nu bereid om mee te werken aan een transfer van 25 miljoen euro.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen