Malacia niet verbaasd over klein gat tussen Ajax en Feyenoord

Malacia niet verbaasd over klein gat tussen Ajax en Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 december 2021 – Tyrell Malacia verkleinde zondagmiddag het gat met koploper Ajax naar één punt, dankzij een klinkende 5-0 overwinning op degradatiekandidaat Fortuna Sittard. De jonge linksback van Feyenoord heeft veel stappen gemaakt als speler, maar vindt ook dat zijn ploeg een fraaie groei heeft doorgemaakt.

Verslaggever Hans Kraaij Junior vraagt aan de verdediger wie ooit had gedacht dat Feyenoord na vijftien speelronden slechts één punt achter op koploper Ajax had gestaan. "Wij", klinkt het voor de camera van ESPN vol bravoure. "Je moet toch vertrouwen hebben? Je speelt bij Feyenoord. Als team hadden we begin dit seizoen het gevoel dat we iets moois konden neerzetten."

Lees ook: Slot gaat geen risico's nemen en komt met update over Bijlow

Malacia is daarvoor trainer Arne Slot dankbaar. "Ik heb best vaak gesprekken met hem, hij laat me vaak beelden zien. Ik ben sowieso al kritisch naar mezelf, maar het is top als de trainer me daarin kan sturen. Bijvoorbeeld in mijn keuzes aan de bal, daar heb ik al veel stappen in gemaakt. Dat wordt al wel beter. En als de ruimte er is, vind ik dat ik altijd vooruit moet."

Feyenoord heeft na vijftien speelronden 35 punten verzameld, eentje minder dan Ajax. PSV staat op de derde plaats met 34 punten.

Reacties

gerelateerd