Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van den Brom met Genk niet voorbij tiental; Cillessen wint

Van den Brom met Genk niet voorbij tiental; Cillessen wint

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 december 2021 – John van den Brom heeft de druk op zijn positie bij KRC Genk zondagavond niet weg kunnen spelen. Daar was wel degelijk de kans voor, toen tegenstander KV Mechelen na een uur met tien man kwam te staan. Toch eindigde de wedstrijd tussen de nummers zeven en tien van België in een 1-1 gelijkspel.

Genk begon aan de wedstrijd zonder Carel Eiting en Mike Trésor. Vanaf de bank zagen zij hoe bij de thuisploeg Nederlanders Sandy Walsh en Lucas Bijker wél in de basis begonnen. Dat gold niet voor Ferdy Druijf, die Mechelen door een blessure al enkele weken moet missen. Twee Nederlanders aan de aftrap dus, maar het was een Belg die voor het eerste doelpunt van de wedstrijd tekende. Theo Bogonda bezorgde de ploeg Van den Brom kort voor rust de voorsprong. 

Kort na rust verdween die voorsprong alweer van het scorebord. Door een assist van Walsh en een goal van aanvaller Nikola Storm was het na vijftig minuten weer gelijk. Iets later leek Genk echter een nieuwe kans te krijgen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Doelman Gaetan Coucke haalde de doorgebroken Kristian Thorstvedt neer en werd er - na inmenging van de VAR - met rood vanaf gestuurd. Toch verzuimde de ploeg van Van den Brom om de benodigde kansen te creëren en eindigde de wedstrijd in 1-1. Het vierde puntverlies op rij, waarmee de trainer zich kan voorbereiden op opnieuw een week vol speculatie.

Lees ook: Van den Brom over mogelijk ontslag bij Genk: "Niet in de hand"

Celta Vigo - Valencia 1-2
Een succesvollere avond was het voor Jasper Cillessen. De doelman van Valencia werd na elf minuten nog wel gepasseerd door Iago Aspas, maar zag zijn ploeggenoten dat in het restant van de wedstrijd goedmaken. Dat begon nadat Aspas zelf kort na zijn goal geblesseerd moest afhaken en werd vervangen door Renato Tapia. Enkele minuten later zette Hugo Duro zijn ploeg alweer op gelijke hoogte. De 1-2 zou kort na rust vallen, door een goal van Maximiliano Gomez. Daarmee was ook direct de eindstand bereikt. Na drie gelijke spelen op rij pakte Valencia weer eens de volle buit. De ongeslagen reeks van de club telt inmiddels vijf wedstrijden. 

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd