Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Topscorer Linssen richt zich na hoofdrol tot Advocaat

Topscorer Linssen richt zich na hoofdrol tot Advocaat

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 december 2021 – Feyenoord-spits Bryan Linssen is na vijftien speelrondes de topscorer van de Eredivisie. Met zijn twee knappe kopgoals tegen Fortuna Sittard (5-0) is hij de eerste die de tien goals aantikte, terwijl concurrenten Guus Til en Sébastien Haller op negen staan. Na afloop sprak Linssen zijn dank uit naar zijn vorige trainer, Dick Advocaat.

Het was namelijk Advocaat die Linssen naar Feyenoord haalde en besloot de linksbuiten in de spits neer te zetten. "Ik had voorheen in een tweespitsensysteem gespeeld, maar nu sta ik er alleen", vertelde Linssen aan ESPN. "Maar nog los daarvan ben ik hem dankbaar voor alles wat hij voor mij betekend heeft." Hij doelde daarmee op zijn transfer naar Feyenoord én de rol die hij daar kreeg.

"Vorig jaar was niet mijn beste seizoen, maar hij heeft altijd vertrouwen in mij gehouden. Hij had me ook al heel vroeg kunnen afschrijven. Dan weet je nooit waar het naartoe was gegaan. Nu heeft hij me laten staan en ben ik aan het einde van het seizoen redelijk teruggekomen qua aantal goals. Daar ben ik hem wel dankbaar voor. Het is mooi dat ik met hem heb kunnen samenwerken."

Kopgoals
Beide treffers kopte Linssen uit een hoekschop binnen. Precies zoals gepland - zo meende hij. "Bij allebei gaf ik stiekem aan dat ik 'm bij de tweede paal wilde. Ik ben zelf niet de grootste, maar ik had ook een vrij kleine jongen tegenover me (Deroy Duarte, red.). Ik had wel het gevoel dat daar wat te halen viel voor mij." Het leverde hem zoals gezegd de koppositie in het topscorersklassement op. "ik heb daar wel eens gestaan, maar nooit na zoveel wedstrijden. Dat is lekker", zei hij nuchter.

Lees ook: Ware kunst met het hoofd: briljante Linssen declasseert Fortuna

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd