Zorgen bij Real Madrid om blessure Karim Benzema

5 december 2021, 00:07

De blessure van Karim Benzema was zaterdagavond een flinke smet op de zege van Real Madrid zege tegen Real Sociedad (0-2). In de Spaanse hoofdstad vreest men dat de Franse spits de komende tijd niet inzetbaar is.

Benzema moest al na een kwartier het strijdtoneel verlaten. Na een sprint greep de aanvaller naar zijn hamstring, waarna hij zich liet vervangen. Luka Jovic kwam voor Benzema binnen de lijnen en deed van zich spreken door na een klein uur de 0-2 binnen te koppen.

Over de ernst van de blessure van Benzema is nog weinig bekend. Gevreesd wordt dat de spits dit kalenderjaar in elk geval niet meer in actie komt. Door het duel met Internazionale lijkt in elk geval een streep te kunnen worden gezet. Real Madrid strijdt dinsdag tegen de kampioen van Italië om de groepswinst in de Champions League.

Benzema, die bij de Gouden Bal-verkiezing op de vierde plaats eindigde, is behoorlijk op schot dit seizoen. In twintig wedstrijden was hij zeventien keer trefzeker, waaronder vijf keer in de Champions League. Met zijn twaalf doelpunten in competitieverband is hij de topscorer van LaLiga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen