Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bas Dost grijpt opnieuw de spotlights bij Club Brugge

Bas Dost grijpt opnieuw de spotlights bij Club Brugge

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 december 2021 – Club Brugge heeft zaterdagavond de achterstand op koploper Union Saint-Gilloise teruggebracht tot vier punten. Met drie Nederlanders in de basis won de regerend kampioen van België met 3-2 van RFC Seraing. Eén van hen, Bas Dost, greep de hoofdrol.

Met Ruud Vormer, Dost en Noa Lang begon Club Brugge aan het thuisduel met de promovendus. Eerstgenoemde kreeg na een kwartier in het vijandelijke strafschopgebied een beuk in de rug, waarna Dost vanaf elf meter de 1-0 tegen de touwen schoot. De spits maakte een kwartier later ook zijn tweede van de avond door de bal beheerst langs doelman Guillaume Dietsch te schuiven.

Daarmee leek de buit al binnen voor Club Brugge, maar niets was minder waar. In de laatste minuten voor rust scoorden de bezoekers tweemaal via Ablie Jallow en Dario Del Fabro (voormalig ADO Den Haag). Omdat ook Cisse Sandra in de doelpuntrijke slotfase van de eerste helft trefzeker was, ging de regerend kampioen van België alsnog met een voorsprong de rust in.

Waar in het eerste bedrijf de doelpunten als rijpe appelen vielen, werd er na rust niet meer gescoord. Dost kreeg nog een aantal kansen om zijn totaal op te krikken, maar slaagde er niet in zijn hattrick te voltooien. Toch zal hij tevreden zijn met zijn bijdrage van vanavond. In de laatste vijf competitiewedstrijden staat hij nu op vijf doelpunten, waardoor hij nu met zeven goals de clubtopscorer van Club Brugge is.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd