AC Milan kent weinig moeite met hekkensluiter en pakt koppositie

4 december 2021, 16:54

AC Milan heeft zaterdag in eigen huis zonder al te veel moeite afgerekend met hekkensluiter Salernitana FC. In San Siro was de ploeg van Stefano Pioli met 2-0 te sterk.

Die score was al na achttien minuten spelen bereikt. Franck Kessié was het die na vijf minuten de score opende. Van dichtbij schoof de aan meerdere clubs gelinkte middenvelder koelbloedig binnen. Een kleine dertien minuten later liet Alexis Saelemakers de Milanese supporters opnieuw juichen door de 2-0 achter doelman Vid Belec te werken.

Dat Milan de wedstrijd volledig onder controle had, bleek wel uit het feit dat tegenstander Salernitana maar één keer het doel van Milan-goalie Mike Maignan onder vuur nam. De deze zomer van OSC Lille overgekomen doelman ontbrak gelange tijd met een blessure, maar kan er nu weer een clean sheet bijschrijven.

Lees ook: 'AC Milan wil Noa Lang

Bij AC Milan bleef Zlatan Ibrahimovic de volle negentig minuten op de bank. Door de zege klimt het rood-zwarte deel van Milaan weer naar de koppositie in de Serie A. Internazionale kan die weer heroveren, als het vanavond (18.00 uur) weet te winnen bij het AS Roma van José Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen