Gakpo na wekenlange absentie terug bij PSV, Götze afwezig

4 december 2021, 15:42

Roger Schmidt heeft de opstelling van PSV voor het thuisduel met FC Utrecht bekendgemaakt. Cody Gakpo maakt als basisspeler zijn rentree bij de Eindhovenaren. Noni Madueke en Jordan Teze keren eveneens terug in de wedstrijdselectie. Daar staat wel de afwezigheid van Mario Götze en Davy Pröpper tegenover.

Gakpo liep op 21 oktober in het Europa League-duel met AS Monaco een enkelblessure op. Door de kwetsuur kon de 22-jarige aanvaller de voorbije weken niet in actie komen. Tegen Utrecht kan hij zijn club eindelijk weer van dienst zijn. In de opstelling neemt hij de plek van de afwezige Götze over. Dat is ook de enige wijziging ten opzichte het 1-1 gelijkspel tegen sc Heerenveen van een kleine week geleden.

Joël Drommel staat zoals gebruikelijk onder de lat bij PSV. Voor hem staan Phillipp Mwene, André Ramalho, Olivier Boscagli en Mauro Júnior. Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez vormen het blok op het middenveld, terwijl de aanvallende posities worden ingenomen door Gakpo, Armindo Bruma, Ritsu Doan en Carlos Vinícius.

PSV hoopt zich tegen Utrecht te herstellen van het puntenverlies in Friesland. Winnen de Eindhovenaren, dan blijven zij in het spoor van Ajax. De koploper heeft nu, met een wedstrijd meer gespeeld, een voorsprong van vijf punten. Feyenoord, dat zondag in actie komt tegen Fortuna Sittard, heeft één punt meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen