'Benitez onder druk bij Everton, Pirlo staat klaar als opvolger'

4 december 2021, 13:48

Toen Rafael Benitez zich afgelopen zomer verbond aan Everton, was niet iedereen in Liverpool daar even blij mee. Zo wilden veel supporters van The Toffees hem niet bij de club, gezien zijn succesvolle verleden bij de grote buurman: Liverpool.

De fans van die club waren op haar beurt weer niet blij dat hun geliefde ex-manager de overstap maakte naar de rivaal. Goede resultaten moesten ervoor zorgen dat Benitez in ieder geval wat beter bij de fans van Everton zou komen te liggen, maar dat valt nog niet bepaald mee. Everton staat op een dramatische veertiende plaats en dus staat de positie van de Spanjaard onder druk.

Lees ook: Zien: Everton-fan haalt verhaal bij directeur Brands

Express meldt nu dat Benitez - die in Engeland ook voor Chelsea en Newcastle United werkte - de komende wedstrijden de kans krijgt om te bewijzen dat hij de boel op de rit kan krijgen. Lukt dat niet, dan is een ontslag onvermijdelijk. De tabloid noemt Andrea Pirlo als de voornaamste kandidaat om het stokje daarna over te nemen. De Italiaan zit sinds zijn vertrek bij Juventus zonder werkgever en zou wel oren hebben naar een avontuur in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen