Jan Smit gaat minder zingen door nieuwe functie bij FC Volendam

Jan Smit gaat minder zingen door nieuwe functie bij FC Volendam

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 december 2021 – Jan Smit is per ingang van het nieuwe jaar de nieuwe commercieel directeur van FC Volendam. De populaire zanger zet zijn muziekloopbaan door zijn nieuwe job bij de ambitieuze Keuken Kampioen Divisie-club op een lager ptije.

Smit was al actief als bestuurslid bij Volendam, maar heeft er nu voor gekozen om daar ook een directiefuncite bij te nemen. Dat betekent dat hij per 1 januari iedere dag aan het werk is bij de club waar hij als kleine jongen al groot supporter van was. In een duo-interview met hoofdtrainer Wim Jonk in De Telegraaf gaat Smit uitgebreid in op de ambitieuze plannen van de dorpsclub. "Het sprookje is dat we met Wim (Jonk,red.) in de Eredivisie spelen en we liggen op koers."

Lees ook: Jan Smit: "Echt van plan om dit seizoen te promoveren"

FC Volendam speelde in 2009 voor het laatst in de Eredivisie en is momenteel de koploper in de Eerste Divisie. En dus is - ondanks het 1-1 gelijkspel van vrijdag bij Helmond Sport - promotie naar het hoogste niveau nog altijd in zicht. De Wijdbroeken zijn zelfs al zestien duels op rij ongeslagen. Smit: "Als we promoveren, staan we op de Heen & Weer, de botter die symbool staat voor alle keren dat FC Volendam naar de Eredivisie promoveerde en daar weer uit degradeerde. Maar daarna gaat dat ding in de fik, want we gaan nooit meer 'weer'."

gerelateerd