'Weghorst maakt zich klaar voor droomstap naar Premier League'

3 december 2021, 16:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wout Weghorst treft mogelijk voorbereidingen voor een vertrek bij VfL Wolfsburg. Dat is althans de conclusie van het Duitse BILD, dat vrijdag het nieuws bracht dat de spits is overgestapt van zaakwaarnemer. De voorkeur van Weghorst zou bij de Premier League liggen.

Het Duitse medium wist te melden dat Weghorst is overgestapt naar Sports360. Ook Toni Kroos, Timo Werner en Mario Götze worden door dat bureau vertegenwoordigd. Mogelijk is de stap gemaakt met een transfer in het achterhoofd. Afgelopen zomer maakte Weghorst er al geen geheim van een vertrek uit Wolfsburg als optie te zien. 

Lees ook: Weghorst sluit vertrek bij Wolfsburg niet uit

'Door deze overstap kan een transfer van Weghorst concreter dan ooit worden', concludeerde BILD, dat daarbij zelf verwacht dat hij op een club uit de Premier League mikt. "De Premier League is een droom van mij", werd Weghorst geciteerd uit een eerder interview.

Wat de geruchten verder voedt, is dat het contract van Weghorst in 2023 afloopt. Dat betekent dat hij Wolfsburg komende zomer moet verlaten, wil de club nog iets aan hem verdienen. De krant haalde de door Transfermarkt geschatte marktwaarde van Weghorst aan: dertig miljoen euro. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen