Bijlow traint weer mee, maar voelt zich nog niet top

3 december 2021, 14:14   Bijgewerkt: 3 december 2021, 14:20

Justin Bijlow is nog altijd een vraagteken bij Feyenoord, dat het komende zondag opneemt tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers moesten het de laatste drie wedstrijden stellen zonder de sterkhouder tussen de palen, maar keert tegen de Limburgers mogelijk weer terug.

De doelman van Feyenoord traint de laatste dagen alweer mee, nadat hij is hersteld van het coronavirus. De 23-jarige sluitpost had lichte klachten die hem een tijdje aan de kant hielden. Bijlow trainde nog wel apart van de groep, want hij moet nog flinke stappen zetten in zijn fitheid. "Het gaat behoorlijk goed, maar het is altijd even afwachten hoe hij op de training reageert", aldus zijn coach Arne Slot.

Bijlow werd de laatste drie duels vervangen door Ofir Marciano. De Israëlische sluitpost ging in de Conference League tegen Slavia Praag tweemaal enorm in de fout, maar hield tegen FC Twente zijn doel schoon. Toch heeft Marciano de voorbije weken nog niet kunnen overtuigen in het doel van Feyenoord. Slot zal daarom hopen dat Bijlow snel weer inzetbaar is.

De Rotterdammers beschikken verder over een volledig fitte selectie. Woensdagavond was Feyenoord in eigen huis te sterk voor Heracles, waardoor het de achterstand op Ajax voor even terugbracht op één punt. Een zege op Fortuna brengt Feyenoord weer op diezelfde achterstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen