Sparta-conflict mogelijk meer gevolgen: "Voor mij een dilemma"

3 december 2021, 13:57

Het bestuurlijke conflict bij Sparta heeft mogelijk meer gevolgen dan alleen het vertrek van Henk van Stee. De technisch directeur is al enkele dagen niet op de club verschenen en over een afscheid wordt dan ook druk gespeculeerd. De vraag is daarbij ook wat Henk Fraser in dat geval zou doen.

"Daar moet ik dan wel goed over nadenken", werd de trainer geciteerd door RTV Rijnmond. "Ik ben naar Sparta gekomen op basis van de ideeën van Henk. Kan dat als hij vertrekt? Als het zover komt, moet ik kiezen tussen twee partijen. Ben je loyaal aan het plan of is de loyaliteit richting de spelersgroep groter? Ik sta wel voor een dilemma als het misgaat, maar dat is het slechtste scenario."

Lees ook: Onrust bij Sparta: Van Stee na ruzie al dagen ziek thuis

Fraser verwacht immers dat de interne strijd gewoon bijgelegd zal worden. "Soms sta je weleens tegenover elkaar als trainer, als technisch directeur of als algemeen directeur. Soms is de één licht geprikkeld, dan drink je een wijntje en komt het goed. Dat is ook tussen Van Stee en mij gebeurd. Dat is normaal in de sport. Ik ga ervanuit dat het opgelost wordt."

Intussen moet Fraser zijn ploeg gewoon voorbereiden op de competitiewedstrijd tegen AZ, zondagmiddag om 14:30 uur. "Ik denk dat de spelers vooral bezig zijn met spelen", zei de trainer daarover. "Natuurlijk krijgen ze wat mee, maar de focus ligt op het spelen van wedstrijden. Bij mij ook. Daar ben ik voor aangesteld." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen