Rangnick looft Ronaldo: "Dat heb ik nog nooit gezien"

3 december 2021, 12:14

Ralf Rangnick heeft vrijdagochtend zijn eerste persconferentie als nieuwe coach van Manchester United gegeven. De Duitse oefenmeester deed dat een dag na de fraaie 3-2 overwinning op Arsenal, waarin Cristiano Ronaldo een absolute hoofdrol vertolkte.

Ronaldo schoot van afstand de 2-1 op het scorebord en groeide met een rake strafschop uit tot man van de wedstrijd. De Portugees heeft de interesse van Rangnick gewekt. "Je moet je speelstijl altijd afstemmen op de spelersgroep waarmee je kan werken. Ronaldo is natuurlijk een geweldige speler. Hij is 36 jaar, maar ongelofelijk fit. Dat heb ik nog nooit gezien. Maar het gaat niet alleen om hem, we moeten de ploeg ontwikkelen."

Rangnick debuteert dit weekend met een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. "We hebben heel veel talent, maar het gaat achterin vaak fout", is zijn conclusie. "De ploeg heeft vaak drie treffers nodig om te winnen. Voor liefhebbers is dat leuk, maar een coach wil het liefst minder daarvan zien."

Rangnick neemt tot het einde van het seizoen het stokje over van de onlangs ontslagen Ole Gunnar Solskjaer. Het is aan de Duitser de taak om de nummer zeven van de Premier League naar een Champions League-plek te gidsen. Na dit seizoen gaat Manchester United waarschijnlijk met een topcoach aan de slag. Michael Carrick trok in ieder geval na de zege op Arsenal de Manchester United-deur achter zich dicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen