Buijs hoort geruchten over opvolger: "Dat fatsoen verdien ik wel"

Buijs hoort geruchten over opvolger: "Dat fatsoen verdien ik wel"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 december 2021 – FC Groningen overweegt volgens diverse geruchten om komend seizoen Kees van Wonderen voor de spelersgroep te zetten. De voormalig verdediger presteert vooralsnog uitstekend met Go Ahead Eagles en zou zelfs al met de club hebben gesproken. Dat wordt echter ontkend door technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

FC Groningen begon stroef aan het seizoen. De ploeg van Danny Buijs stond lang op de degradatieplekken, maar heeft inmiddels weer een veilige plaats in handen. Toch bood de matige start voer voor speculaties. Zowel het contract van Buijs als dat van Kees van Wonderen loopt eind dit seizoen af. Van Wonderen maakt met Go Ahead Eagles bijzonder veel indruk.

Buijs hoopt dat de geruchten niet kloppen. "Ik zal FC Groningen zeker niet zomaar verlaten", zegt hij tegen het Dagblad van het Noorden. Buijs rekent erop dat hij, mocht het kloppen, op tijd wordt geïnformeerd. "Dat fatsoen verdien ik wel." Technisch directeur Fledderus reageerde eveneens. "Het zou niet netjes zijn als wij achter zijn rug om zouden praten."

FC Groningen hervat vrijdagavond de competitie met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter PEC Zwolle. Bij een overwinning stijgt de ploeg van Buijs naar de gedeelde negende plaats in de competitie.

gerelateerd