Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Flemming geeft tekst en uitleg over statement na goal

Flemming geeft tekst en uitleg over statement na goal

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 december 2021 – Zian Flemming heeft voor de camera van ESPN uitleg gegeven over de bijzondere manier waarop hij donderdagavond zijn doelpunt vierde tegen AZ. De middenvelder van Fortuna Sittard opende na negen minuten de score en toverde daarna een briefje tevoorschijn uit zijn sok. Het bleek een statement tegen het coronabeleid.

Flemming kan zich niet vinden in de kabinetsbeslissing om sporten voor amateurs na 17.00 uur te verbieden. Flemming werd geïnspireerd door zijn negentienjarige broertje. "Hij mocht vorig seizoen niet spelen en mag dit seizoen wéér niet voetballen. Ik had gewoon een enorm gevoel van onrecht dat alle amateursporters nu weer 's avonds thuis moeten zitten."

"Ik ben van mening dat sporten gezond is en dat we daar wat meer aandacht aan mogen besteden", vervolgde de middenvelder. "Bewegen, gezond eten en goed slapen verhoogt je weerstand, maar daar horen we niks over. Ik rekende op een actieplan, het is juist nu belangrijk om de mensen te laten bewegen. Het is echt belangrijk dat daar naar gekeken wordt."

Flemming begrijpt dat het kabinet voor een lastige beslissing staat, maar hoopt dat er alsnog naar de maatregel kan worden gekeken. Ondanks zijn vroege openingsgoal lukte het hem niet om Fortuna Sittard aan belangrijke punten te helpen. De Limburgers gingen uiteindelijk met 2-1 onderuit. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd