Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tadic haalt uit naar scheidsrechter: "Ongelofelijk"

Tadic haalt uit naar scheidsrechter: "Ongelofelijk"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 december 2021 – Dusan Tadic boekte donderdagavond een klinkende 5-0 overwinning op het stroef draaiende Willem II. De Amsterdammers domineerden en maakten veel indruk, maar hadden het veld eigenlijk met zes treffers moeten verlaten. Een afgekeurde goal voor rust leidde na afloop tot veel consternatie.

In de eerste helft dacht Sébastien Haller de Amsterdammers op een 4-0 voorsprong te schieten, maar de arbitrage keurde de treffer af. Daar ontstond veel discussie over, want de spits kreeg de bal via een Willem II'er voor de voeten. "Ongelofelijk, het is toch gewoon een goal?", vroeg de linksbuiten zich in gesprek met ESPN af. "Het is een fout van de verdediger, dus zeker weten een goal. Haller staat daar, maar ik ben niet degene die naar hem passt. Het is duidelijk voor mij."

Toch besloot de scheidsrechter anders, maar het hield Ajax niet van de volle buit. Tadic was blij dat zijn ploeg weer een eenvoudige zege boekte, na gelijke spelen tegen Go Ahead Eagles en Heracles. "We hebben onze les geleerd. We moeten meer lopende mensen hebben en hoger drukzetten. Dan speel je agressiever en geef je tegenstanders het idee dat er niets te halen is."

Ajax kreeg dit seizoen pas twee goals om de oren. "Een goede restverdediging en goed drukzetten", verklaart Tadic die topprestatie. "Als we dit blijven doen, is er geen probleem. We willen alle wedstrijden winnen met stijl." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd