Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aannemer die aangifte deed tegen Labyad spant kort geding aan

Aannemer die aangifte deed tegen Labyad spant kort geding aan

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 december 2021 – De aannemer die aangifte heeft gedaan tegen Zakaria Labyad voor mishandeling en bedreiging, hoopt via een kort geding alle bewakingsbeelden boven tafel te krijgen. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond.

Niet alleen Labyad maar ook enkele van zijn familieleden zouden de man hebben mishandeld en bedreigd. Het incident zou zich in juli 2020 hebben voorgedaan, nadat er een discussie was ontstaan over een niet voldane rekening. De aannemer verrichtte op dat moment werkzaamheden aan het huis van Labyad, die ontevreden zou zijn geweest over de geleverde diensten. De man claimt te zijn mishandeld. Ook zou hij zijn bedreigd met een vuurwapen. Het incident zou volgens hem op camerabeelden terug moeten zijn te zien. Labyad zelf deed aangifte vanwege bedreiging en huisvredebreuk.

Lees ook: 'Labyad meldt zich ziek bij Ajax, beelden van mishandeling duiken op'

Het AD schrijft dat een deel van de beelden momenteel  in handen is van de juridisch adviseur van de aannemer, maar dat het deel waarop een vuurwapen is te zien ontbreekt. Die beelden hoopt men alsnog tot beschikking te krijgen. Het gerechtshof vond ook dat de aannemer hier recht op heeft, maar het recherchebureau dat de beelden bewaarde zegt die beelden niet meer te hebben. De kortgedingrechter buigt zich op 9 december over de zaak, zo laat een woordvoerder van de rechtbank aan de krant weten. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd