Positief signaal Arnesen voor langer verblijf bij Feyenoord

2 december 2021, 15:51   Bijgewerkt: 13 december 2021, 11:08

Frank Arnesen lijkt open te staan voor een langer verblijf bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdammers werd in september 65 jaar en kan na zijn huidige verbintenis met pensioen, waar hij een aantal keer al op zinspeelde, maar het lijkt erop dat hij ondanks een aflopend contract wil blijven in De Kuip.

Dat vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. Op dit moment wil Arnesen weliswaar nog niet praten over zijn aflopende contract, maar toch denkt de journalist dat de Deen wél wil bijtekenen. "Hij heeft het naar zijn zin en wil ook best doorgaan", weet Krabbendam over Arnesen, die twee jaar werkzaam is bij Feyenoord en al veel naar zijn hand heeft gezet.

Toch zitten er nog wel wat haken en ogen aan voor de handtekening daadwerkelijk op papier zal staan. "Hij wacht ook af wat Dennis te Kloese (de nieuwe algemeen directeur, red.) doet. Hij heeft zich als general manager vaak met voetbalzaken bemoeid. Ze moeten misschien nog een gesprek voeren. Normaal gesproken is er geen enkele reden om niet met hem door te gaan."

Lees ook'Feyenoord wil Arnesen na de winterstop overtuigen'

Recentelijk liet Arnesen weten dat hij het goed naar zijn zin heeft bij Feyenoord, maar de vorige keer dat concreet naar zijn toekomst werd gevraagd, liet hij die in het midden. Ook gaf hij aan dat hij in principe met pensioen kan. Daardoor is het onduidelijk of de man die Arne Slot binnenhaalde na de komende zomer ook nog op zijn post zal zitten. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen