'Feyenoord spreekt oriënterend met FC Twente-uitblinker Hilgers'

2 december 2021, 12:28

Feyenoord heeft in de afgelopen tijd een oriënterend gesprek gevoerd met FC Twente-verdediger Mees Hilgers (20). De twintigjarige achterhoedespeler maakt dit jaar een uitstekend seizoen door met de Tukkers en is zodoende in beeld gekomen van de Rotterdammers.

Dat schrijft Feyenoord Transfermarkt althans. Volgens het medium is de club druk bezig met een schaduwlijst en daarop staat dus de naam van FC Twente-verdediger Hilgers. Met hem is een oriënterend gesprek gevoerd, waarvan de uitkomst overigens niet wordt gedeeld.

Ook is het de vraag of Feyenoord hem überhaupt kan betalen, want Hilgers heeft nog een contract tot en met 2023 in de Grolsch Veste. Daarbij hebben de Tukkers bovendien een eenzijdige optie om hem nog een jaar langer te behouden. Om Hilgers over te nemen moet de club dus vermoedelijk diep in de buidel tasten.

Lees ookJans en Vink zien 'Timber-achtige' speler bij FC Twente uitblinken

De verdediger is dit seizoen een vaste kracht bij FC Twente, voor wie hij in totaal pas zestien wedstrijden speelde. Daarin scoorde hij eenmaal, gaf ook een assist en werd slechts eenmaal op de bon geslingerd met een gele kaart. Afgelopen weekend speelde Hilgers met FC Twente tegen Feyenoord en hield de nul (0-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen