'Van Bronckhorst wil in de winter shoppen bij Paris Saint-Germain'

2 december 2021, 10:48

Giovanni van Bronckhorst (46) gaat in de winterstop proberen om het Nederlandse talent Xavi Simons los te weken bij Paris Saint-Germain. De middenvelder moet een cruciale schakel worden in het elftal van Rangers, waar de Nederlandse coach drie duels aan het roer staat.

Van Bronckhorst nam het stokje over de naar Aston Villa vertrokken Steven Gerrard en is met drie zeges uit evenzoveel wedstrijden uitstekend begonnen aan zijn periode in Schotland. Ook verzekerde hij zich tot nog een ronde Europa League-voetbal. Desondanks wil hij proberen om Simons over te nemen van PSG, waar hij momenteel in het tweede elftal zit én een aflopend contract heeft in Parijs.

Simons is momenteel ook ontevreden over zijn kansen in het Parc des Princes. De kans dat de pupil van Mino Raiola zijn contract gaat verlengen, wordt dan ook steeds kleiner. Volgens dagblad AS wil Van Bronckhorst het talent zo graag hebben, dat hij er zelfs een transfersom voor over zou hebben.

Lees ook: 'Xavi Simons (18) met veel talenten zéér ontevreden bij PSG'

Ondanks dat Rangers FC financiële problemen heeft met bijna een verlies van dertig miljoen euro over het afgelopen jaar, hoeft de club in de winterstop niet te verkopen, zo liet directeur Stewart Robertson eerder deze week weten. Na dit seizoen is dat misschien anders, maar in de winterstop hoeft noodgedwongen verkopen niet. Of er veel geld is om spelers aan te trekken, is echter wel zeer de vraag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen