Noodsituatie op tribune: Watford-Chelsea gestaakt

1 december 2021, 21:05   Bijgewerkt: 1 december 2021, 21:25

Vervelend nieuws uit Engeland: in de Premier League-wedstrijd tussen Watford en Chelsea is een noodsituatie ontstaan in het publiek. Het lijkt erop dat een supporter tijdens het duel in elkaar is gezakt, waarna de medische staf er direct op af rende. Beide ploegen zijn direct naar binnen gegaan en de medische staf behandelt de supporter. Scheidsrechter David Coote stuurde daarop aan, zodat alle focus naar de behandeling kon.

Het duel tussen Watford en Chelsea was nog geen halfuur oud, of de wedstrijd werd onderbroken door het trieste moment. Op de tribune ontstond direct constenatie en de medische hulp was razendsnel ter plekke. Eerder dit seizoen werd de Premier League ook op opgeschrikt door een vergelijkbaar incident. Tijdens het duel tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur werd er ook een supporter onwel.

In die wedstrijd reageerden Eric Dier en Sergio Reguilón zeer attent en werd de medische staf er ook direct bij geroepen. De teams legden gezamenlijk de wedstrijd stil en de supporter kon optimaal worden behandeld en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. In dit geval is het nog niet helemaal duidelijk om wat voor een ongeval het gaat, maar het is te hopen dat ook dit met een sisser afloopt.

Lees ook: Dier en Reguillón uitgeroepen tot MOTM na levensreddende daad

Sinds deze zomer is er überhaupt meer aandacht voor dit soort incidenten rondom voetbalwedstrijden. Op het Europees Kampioenschap werd voetballer Christian Eriksen onwel en hij werd direct gereanimeerd. De wedstrijd werd uitgesteld, maar Eriksen kwam er gelukkig goed bovenop. Zo is de aandacht voor hartfalen in de topsport in een aantal maanden tijd flink toegenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen