Vitesse
1 – 0
FC Utrecht

"Ik denk ook niet dat Overmars het altijd met Ten Hag eens is"

"Ik denk ook niet dat Overmars het altijd met Ten Hag eens is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 december 2021 – Het is onrustig bij Fortuna Sittard. Waar Sjors Ultee vorig seizoen nog de redder in nood was na het ontslag van Kevin Hofland lijkt hij nu zelf op de schopstoel te zitten. Technisch manager Sjoerd Ars is eerlijk over de situatie van de trainer: de druk neemt per slecht resultaat toe.

Ars krijgt in gesprek met ESPN de vraag of hij nog vertrouwen heeft in Ultee en reageert met een knipoog. "Moet ik hier gaan antwoorden dat ik het volledige vertrouwen heb en hem na de wedstrijd ontslaan, zoals dat meestal gaat? Nee, het is duidelijk: er staat wat druk op. We zitten in een situatie waar we met zijn allen uit proberen te komen. Op het moment dat je één na laatste staat, is er sowieso twijfel. Het loopt niet zoals het moet lopen."

Desondanks houdt de bestuurder vooralsnog vast aan de trainer. "De twijfel of we het met elkaar zouden moeten doen, die is er nog niet", aldus Ars, die niet ontkent dat het af en toe rommelt op de burelen van de Limburgse club. "Sjors heeft zijn eigen visie, jij hebt dat en wij hebben dat. Het zou vreemd zijn als je het altijd met elkaar eens bent. Ik denk bijvoorbeeld ook niet dat Overmars het altijd met Ten Hag eens is, hoewel die bovenaan staan. Dus die discussies zijn van alle tijden."

Fortuna staat er niet goed voor en ook het resterende programma van dit jaar lijkt niet in het voordeel van de club. Voor de winterstop spelen de Limburgers nog tegen AZ, Feyenoord, nummer laatst PEC Zwolle, FC Utrecht én Ajax. Daarnaast staat het bekerduel met PSV nog op het programma.

Reacties

gerelateerd