Slot kiest voor verrassingen: Toornstra op de bank

1 december 2021, 18:50

Arne Slot kiest tegen Heracles Almelo voor twee verrassingen in zijn opstelling: Alireza Jahanbakhsh en Lutsharel Geertruida mogen zich laten zien aan de oefenmeester. Daarnaast staat

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano onder de lat. Dat heeft alles te maken met de positieve coronatest van Justin Bijlow, die de afgelopen twee wedstrijden ook al moest missen.

Jahanbakhsh begon dit seizoen nog als basisspeler bij de Rotterdammers, maar wist daarin nauwelijks te imponeren. Daarom koos Slot de afgelopen weken steeds vaker voor Jens Toornstra hangend aan de rechterkant van de aanval. De middenvelder had daardoor een vrije rol en op het middenveld kwam zo een plek vrij voor Fredrik Aursnes. Hij blijft ook nu staan, waardoor Toornstra rust krijgt.

Op de rechtsbackpositie krijgt Geertruida nu het vertrouwen, waardoor ook de Noorse kilometervreter Marcus Holmgren Pedersen rust krijgt. Met het duo in de basis gaan de Rotterdammers op jacht naar de tweede plaats. Feyenoord staat nu derde, met twee punten achterstand op PSV. Bij een driepunter is het gat met koploper Ajax slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen