'Barça blijft hopen op Ferran Torres na persoonlijk akkoord'

1 december 2021, 17:17

Ferran Torres en FC Barcelona hebben een persoonlijk akkoord bereikt over een transfer. Of de aanvaller daadwerkelijk naar Nou Camp gaat, is nog geen uitgemaakte zaak. De Catalaanse club is nog altijd in onderhandeling met Manchester City, dat de Spanjaard niet zomaar wil laten gaan. Dat betekent dat er geld op tafel moet komen.

Gerard Romero van het doorgaans betrouwbare RAC1 meldt dat Barcelona optimistisch gestemd is over de komst van de buitenspeler. Volgens de laatste geruchten liggen de clubs nog twintig miljoen euro uit elkaar over de transfersom, maar dat moet volgens de Catalanen opgelost kunnen worden. Daarom is de club al begonnen om met de speler over een mogelijk contract te praten. Het is de bedoeling dat Torres een vierjarig contract tekent.

Bij Manchester City is geld nooit een probleem, maar bij Barça groeit het geld niet aan de bomen. Dat de aanvaller minder gaat verdienen bij Blaugranas is voor hem geen enkel probleem. Het belangrijkste voor de voetballer is dat hij weer wekelijks in actie kan komen. Bij de Engelse topclub is de concurrentie zo sterk dat de Spanjaard te weinig aan de bak komt. Daarom zou hij zelf ook staan te springen om naar Barcelona te gaan, waar ze krap zitten in het aantal aanvallers.

Manchester City-manager Pep Guardiola sprak zich op een persconferentie uit over een mogelijke transfer van het 22-jarige talent. "Als er clubs zijn die onze spelers willen, zullen we in ieder geval niemand gratis laten gaan. De clubs moeten onderhandelen en een overeenkomst bereiken. Daarna zien we het wel." Naar verluidt wil de Premier League-club zeventig miljoen euro hebben voor de buitenspeler, die in de Engelse competitie verantwoordelijk was voor twee goals en een assist in vier wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen