Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vermoedelijke opstelling Feyenoord voor inhaalduel

Vermoedelijke opstelling Feyenoord voor inhaalduel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 december 2021 – Ofir Marciano neemt ook woensdagavond in de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo plaats onder de lat van Feyenoord. De Israëlische doelman is zoals verwacht opnieuw de vervanger van de met corona besmette Justin Bijlow. Feyenoord lijkt met dezelfde elf namen aan te treden als afgelopen weekend, toen FC Twente de Rotterdammers op 0-0 hield.

Dat betekent dat ook tegen Heracles Bryan Linssen de voorkeur krijgt in de punt van de aanval. De kleine aanvaller voelt de hete adem van de sterk presterende supersub Cyriel Dessers in de nek, maar is zelf ook uitstekend aan het seizoen begonnen. Hij is clubtopscorer en past perfect in het spel dat coach Arne Slot ambieert. Slot kiest in de voorhoede verder voor Jens Toornstra en Luis Sinisterra.

Dat bekent dat ook Alireza Jahanbakhsh opnieuw genoegen moet nemen met een reserverol. De Iraanse buitenspeler kwam met hoge verwachtingen naar de Kuip, maar is momenteel slachtoffer van de goede resultaten. Jahanbakhsh zit op de bank omdat Fredrik Aursnes het middenveld vormt met Orkun Kökcü en Guus Til. De defensie bestaat uit Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia.

Bij tegenstander Heracles begint Mats Knoester in het hart van de defensie. De jonge centrumverdediger doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar slaagde er niet in om door te breken in de hoofdmacht. Daarom koos hij vorig jaar voor een transfer naar Almelo.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd