'Barça opent gesprek over Ziyech en nog een Chelsea-speler'

'Barça opent gesprek over Ziyech en nog een Chelsea-speler'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 december 2021 – Het lijkt erop dat FC Barcelona komende winter een serieuze poging gaat wagen om Hakim Ziyech naar Camp Nou te halen. De Marokkaanse linkspoot is bij Chelsea nog altijd geen onbetwiste basisspeler, waardoor hij mogelijk op zoek gaat naar een nieuwe club. Barça hoopt flink te shoppen in Londen.

Volgens het Spaanse Sport zijn de onderhandelingen tussen FC Barcelona en Chelsea inmiddels gestart. Ziyech zou volgens diverse geruchten openstaan voor een vertrek bij de club waar hij in 2020 tekende, terwijl FC Barcelona juist naarstig speurt naar nieuwe aanvallers. Chelsea liet in een eerder stadium al weten dat een transfer van Ziyech niet uitgesloten is.

Niet alleen Ziyech is in beeld om de voorhoede van FC Brcelona te versterken. Ook Timo Werner staat hoog op de verlanglijst van de Catalaanse grootmacht. De Duitser was vorig jaar nog vaste waarde bij de Londenaren, maar heeft nu Romelu Lukaku voor zich in de pikorde. Ook voor Werner is Chelsea bereid om mee te denken over een transfer.

Barça heeft inmiddels onderzocht dat het mogelijk is om komende winter de markt op te gaan. De club gaat weliswaar gebukt onder enorme financiële problemen, maar heeft nog een potje om de selectie te versterken.

gerelateerd