Recordzege voor bondscoach Wiegman, slecht nieuws over Gyan

1 december 2021, 00:30   Bijgewerkt: 30 november 2021, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 30 november.

Wiegman verpulvert Letland met 20-0 (!) in WK-kwalificatie

De nationale damesvoetbalploeg van Engeland heeft dinsdagavond een monsterzege geboekt op Letland. Het team van bondscoach Sarina Wiegman stuurde het nietige Letland met een 20-0 nederlaag terug naar huis. De doelpunten werden netjes verdeeld over de twee speelhelften.

'Almere City richt pijlen op Steijn na vertrek Verbeek'

Almere City FC hoopt dat Maurice Steijn de nieuwe hoofdtrainer wordt. De club uit Flevolanders zoeken een geschikte opvolger van Gertjan Verbeek en zijn uitgekomen bij de geboren Hagenaar. Ook Hans de Koning wordt genoemd in het Yanmar Stadion.

Atalanta dankt Koopmeiners bij ruime zege op Haps

Atalanta heeft zijn plek in de top vier van de Serie A dinsdagavond met succes verdedigd. De ploeg uit Bergamo had in eigen stadion geen kind aan Venezia, dat met een 4-0 nederlaag terug naar huis werd gestuurd. Hans Hateboer maakte na lang blessureleed zijn rentree bij de thuisploeg.

'Ajax richt pijlen op jeugdige sensatie van Kopenhagen'

Roony Bardghji zou hoog op het verlanglijstje van Ajax staan. De zestienjarige aanvaller is de laatste tijd een sensatie bij zijn club FC Kopenhagen. Op Deense bodem heeft men er echter vertrouwen in dat het supertalent langer actief blijft in het Parken Stadium.

Feyenoord-cultheld Christian Gyan (43) ongeneeslijk ziek

Het gaat niet goed met oud-Feyenoorder Christian Gyan. De 43-jarige Ghanees lijdt aan kanker en die ziekte is niet meer te genezen. De Rotterdamse club hoopt dat de publiekslieveling nog een passend afscheid kan krijgen in de Kuip. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Juve wint bij hekkensluiter en heeft top zes in zicht

Juventus heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de Serie A. De ploeg van Matthijs de Ligt bleek in Salerno met 0-2 te sterk voor US Salernitana. Door de overwinning kan het kwakkelende Juve zich weer mengen in de strijd om Europees voetbal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen